de Koornmolen

Jaarplaats

Boek een vaste kampeerplaats op 3-sterren Camping de Koornmolen in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een kampeerplaats voor een langere periode? Dan ben u bij Camping de Koornmolen in Zuid-Holland aan het goede adres. Op Campin de Koornmolen zijn er speciale jaarplaatsen. U mag tussen begin april en eind september overnachten op de kampeerplaats. De overige maanden dienen als stalling. Een jaarplaats op de Koornmolen is ideaal voor de mensen die thuis geen tuin hebben. U heeft bij uw jaarplaats alle ruime om te genieten van de zon, de natuur en elkaar. De Kinderen kunnen zwemmen in ons overdekte zwembad, klimmen en klauteren in onze speeltuin, een balletje trappen op ons voetbalveld, een potje tafeltennissen, dansen met het animatieteam of springen op onze gloednieuwe airtrampoline! 

Voor de echte natuurliefhebbers is kamperen op de Koornmolen helemaal geweldig. De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren. Tussen dit natuurgebied door stroomt plezierrivier de Rotte. De Rotte is de oorspronkelijke naamgever van wereldstad Rotterdam. In dit prachtige natuurgebied kunt u van alles beleven. Er zal mooie fietsroutes, uitdagende wandelroutes en ook het huren van een bootje behoort tot de mogelijkheden. In de zomermaanden is het ook mogelijk om met een gids beschermd natuurgebied het Koornmolengat in te gaan. In een wandeling van ruim twee uur vertelt de gids over dit unieke stukje natuur én het begin van het dorp Zevenhuizen. Tegenover de Koornmolen is de Olympische Willem Alexander roeibaan. Vanaf het voorjaar vinden hier grote, internationale wedstrijden plaats. En als u dan nog een stukje doorloopt, dan komt u bij Natuurspeeltuin de Hennipgaarde. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en spelenderwijs kennis maken met de natuur. 

Alles over de vaste jaarplaatsen op Camping de Koornmolen in Zevenhuizen

De jaarplaatsen op de Koornmolen zijn onder te verdelen in 5 categorieën. De jaarplaatsen op Camping de Koornmolen zijn te vinden op de Egelplaats en de Spreeuwenwei. Een jaarplaats kunt u niet online boeken. U kunt op ieder moment in het jaar naar een jaarplaats komen kijken bij Camping de Koornmolen in Zuid-Holland. 

 ✔ 6 ampère (kan op doktersadvies naar 10)  ✔ Gratis gebruik van het sanitairgebouw  ✔ Gratis wifi  ✔ Ruime plaatsen  ✔ Overnachten wanneer u wilt tussen april en september

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk voor de actuele prijzen op onze tarievenpagina en vraag naar de beschikbaarheid bij de receptie van de Koornmolen via 0180-631654 of info@koornmolen.nl