de Koornmolen

Maandplaats

Een hele maand genieten op 3-sterren Camping de Koornmolen in Zuid-Holland

Op Camping de Koornmolen in Zuid-Holland kunt u ook een hele maand kamperen. Een maandarrangement is vrijwel altijd voordeliger dan een toeristische boeking. U kunt kiezen voor een basis maandplaats of voor een maandplaats met privé sanitair. Het grote voordeel van een maand kamperen? U zet uw kampeermiddel op de 1e van de maand neer en u kunt verder zelf bepalen wanneer u komt. Op deze manier kunt u lekker lang genieten op Camping de Koornmolen in Zuid-Holland. Kinderen hebben de tijd van hun leven op Camping de Koornmolen. De Kinderen kunnen zwemmen in ons overdekte zwembad, klimmen en klauteren in onze speeltuin, een balletje trappen op ons voetbalveld, een potje tafeltennissen, dansen met het animatieteam of springen op onze gloednieuwe airtrampoline! 

Voor de echte natuurliefhebbers is kamperen op de Koornmolen helemaal geweldig. De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren. Tussen dit natuurgebied door stroomt plezierrivier de Rotte. De Rotte is de oorspronkelijke naamgever van wereldstad Rotterdam. In dit prachtige natuurgebied kunt u van alles beleven. Er zal mooie fietsroutes, uitdagende wandelroutes en ook het huren van een bootje behoort tot de mogelijkheden. In de zomermaanden is het ook mogelijk om met een gids beschermd natuurgebied het Koornmolengat in te gaan. In een wandeling van ruim twee uur vertelt de gids over dit unieke stukje natuur én het begin van het dorp Zevenhuizen. Tegenover de Koornmolen is de Olympische Willem Alexander roeibaan. Vanaf het voorjaar vinden hier grote, internationale wedstrijden plaats. En als u dan nog een stukje doorloopt, dan komt u bij Natuurspeeltuin de Hennipgaarde. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en spelenderwijs kennis maken met de natuur. 

Alles over de maandplaatsen op Camping de Koornmolen

De maandplaatsen op de Koornmolen zijn verplaatst. Vorig jaar waren de maandplaatsen nog op de Futendreef, maar nu zijn de maandplaatsen te vinden op het Mollenveld. De maandplaatsen zijn verplaatst vanwege de nieuwe camperplaatsen. De basis maandplaatsen op de Koornmolen zijn erg ruim. U kunt ook voor een maandplaats met privé sanitair kiezen. Deze plaatsen zijn te vinden op de Futendreef. U kunt een plaatsje zoeken op de plattegrond

Basis maandplaats

✔ 6 ampère ✔ Gratis gebruik van het sanitairgebouw ✔ Gratis wifi ✔ Ruime plaatsen (100 m2) ✔ Voordelig kamperen

Maandplaatsen met privé sanitair

✔ 16 ampère ✔ Privé sanitair met douche, toilet en wastafel ✔ Waterafvoer en watertappunt ✔ Gratis wifi ✔ Ruime plaatsen (130 m2)

Prijzen en beschikbaarheid

Ga voor de actuele prijzen en de beschikbaarheid naar onze boekingspagina

Een voorproefje:

Basis maandplaats

Maandplaats met privé sanitair