de Koornmolen

Weekarrangement meivakantie

Een weekarrangement in de meivakantie bij Camping de Koornmolen in Zuid-Holland

We kunnen nog niet naar het buitenland in de meivakantie.. Maar geen probleem! U kunt in de meivakantie lekker komen genieten op Camping de Koornmolen. De weekarrangementen beginnen op 30 april. Kies voor een weekarrangement in de meivakantie. U kunt er zelf voor kiezen wanneer u aankomt. Heerlijk genieten op Camping de Koornmolen. De kinderen kunnen zwemmen in ons overdekte zwembad, klimmen en klauteren in onze speeltuin, een balletje trappen op ons voetbalveld, een potje tafeltennissen, dansen met het animatieteam of springen op onze gloednieuwe airtrampoline! 

Voor de echte natuurliefhebbers is kamperen op de Koornmolen helemaal geweldig. De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren. Tussen dit natuurgebied door stroomt plezierrivier de Rotte. De Rotte is de oorspronkelijke naamgever van wereldstad Rotterdam. In dit prachtige natuurgebied kunt u van alles beleven. Er zijn mooie fietsroutes, uitdagende wandelroutes en ook het huren van een bootje behoort tot de mogelijkheden. In de zomermaanden is het ook mogelijk om met een gids beschermd natuurgebied het Koornmolengat in te gaan. In een wandeling van ruim twee uur vertelt de gids over dit unieke stukje natuur én het begin van het dorp Zevenhuizen. Tegenover de Koornmolen is de Olympische Willem Alexander roeibaan. Vanaf het voorjaar vinden hier grote, internationale wedstrijden plaats. En als u dan nog een stukje doorloopt, dan komt u bij Natuurspeeltuin de Hennipgaarde. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en spelenderwijs kennis maken met de natuur. 

Genieten in de meivakantie bij 3 sterren-Camping de Koornmolen

De prijzen zijn inclusief:

✓ Twee personen ✓ Toeristenbelasting ✓ Reserveringskosten ✓ Kampeerplaats ✓ Stroom ✓ Huisdier (max. 2) ✓ Zwembadkaartjes (mits open)

Keuze uit een basis kampeerplaats, camperplaats of comfortplaats met privé sanitair

Basis kampeerplaats:

✓ 6 ampère ✓ Gratis gebruik van het sanitairgebouw ✓ Gratis wifi ✓ Ruime plaatsen 100 m2 

Comfortplaats met privé sanitair (VOL):

✓ 16 ampère ✓ Privé sanitair met douche, toilet en wastafel ✓ Waterafvoer en watertappunt ✓ Gratis wifi ✓ Ruime plaatsen 130 m2

Camperplaats:

✓ 6 ampère ✓ Gratis gebruik van het sanitairgebouw ✓ Gratis wifi ✓ Ruime plaatsen 100 m2

Kies een plaatsje uit op de plattegrond

Prijzen en beschikbaarheid