Recreatiepark de Koornmolen

Coronabeleid de Koornmolen

Vanaf 1 mei 2020 bent u weer van harte welkom op camping de Koornmolen. Het verbond op recreatief nachtverblijf is opgeheven in de regio Hollands Midden. Dat is voor iedereen zeer goed nieuws!

U bent van harte welkom op de Koornmolen, mits u zelfvoorzienend bent. Dat wil zeggen met een eigen toilet en wasgelegenheid. Alle sanitairgebouwen op de camping zijn helaas gesloten tot tenminste 20 mei 2020. Chemische toiletten kunnen wel geleegd worden, daarbij dient u wel rekening te houden met de 1,5 meter regeling en u moet gebruik maken van een chemische toiletvloeistof. De chemische stortplaatsen bevinden zich aan de buitenkant van onze sanitairgebouwen. 

Wat betekent dit concreet? 

U bent vanaf 1 mei 2020 weer van harte welkom op de Koornmolen. 

Indien u wilt komen kamperen vragen we u om de reservering online via onze website te plaatsen. Daarnaast kunt u ook bellen (0180-631654) of mailen (info@koornmolen.nl). De betaling dient vooraf te gebeuren via een i-Deal betaling of bankoverschrijving. 

Verhuuraccommodaties 

Onze trekkershutten bieden wij voorlopig nog niet aan. Dit komt omdat zij niet beschikken over een eigen sanitaire voorziening. De bungalowtenten van Rent-a-Tent blijven ook tot tenminste 20 mei 2020 onbeschikbaar. Ook in de bungalowtenten is geen eigen sanitair aanwezig. 

Faciliteiten

De sportschool, het zwembad en de horeca zijn nog steeds gesloten. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u bij 't Middelpunt terecht voor een afhaalmaaltijd (patat en snacks). U dient deze maaltijd bij uw eigen plaats te nuttigen. De watertappunten op de camping zijn beschikbaar. 

Animatie

Er zal voorlopig geen animatieteam aanwezig zijn. In het overige deel van de meivakantie en met Hemelvaart en Pinksteren zullen er geen activiteiten plaatsvinden. 

Hoe gaat het verder vanaf 1 mei

In overeenstemming met de uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM omtrent het coronavirus, vragen we u rekening te houden met het volgende:

  •  Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand van ons personeel en overige gasten!
  •  Er mogen niet meer dan twee personen aanwezig zijn in de receptie (naast ons personeel). Als er al twee mensen binnen zijn, dan vragen we u even buiten te wachten. 
  •  Mocht een bankoverschrijving of een i-Deal betaling op de een of andere manier niet lukken, dan vragen we u contact op te nemen met de receptie. 
  •  Voorlopig schudden wij even geen handen. 
  •  Hoest/nies in uw elleboog. 
  • Als u of een van uw gezinsleden ziekteverschijnselen heeft, dan vragen we u NIET naar de camping te komen. Mocht u of een van uw gezinsleden ziekteverschijnselen krijgen tijdens het verblijf op de camping, dan vragen we u om op uw eigen plaats te blijven en contact op te nemen met de receptie. 
  • Aanwijzingen van ons personeel dienen opgevolgd te worden. 

Bezoek

Er is voorlopig even geen bezoek van buitenaf toegestaan. Daarnaast vragen we u zoveel mogelijk bij uw eigen plaats te blijven. De verantwoording hiervoor leggen wij bij u neer. Indien er bij controle (door de gemeente etc.) blijkt dat u zich niet aan de regels houdt. Dan betekent dat een eventuele boete voor eigen rekening is.

Receptie

Voorlopig zal de receptie ook aangepaste openingstijden hebben. 

  • Van maandag t/m vrijdag is de receptie geopend tussen 09:00 - 17:00. 
  • Op zaterdag is de receptie geopend tussen 09:00 - 15:00.
  • Op zondag is de receptie geopend tussen 09:00 - 13:00.


We vragen u om te arriveren vóór het sluiten van de receptie. Mocht dat niet lukken, dan kunt u het nummer op de deur van de receptie bellen. 

Het klinkt vervelend, maar we vragen u om zoveel mogelijk weg te blijven bij de receptie. U kunt tijdens openingstijden altijd bellen naar 0180-631654. Na openingstijden kunt u contact opnemen met 0180-632190. 

Speeltuin en sportveld

Kinderen t/m 12 jaar kunnen gewoon met elkaar spelen in de speeltuin of het sportveld. Toezichthoudende ouders dienen wel rekening te houden met de 1,5 meter regeling. 

Tot slot

We zijn erg blij dat we weer (deels) open mogen. Voor ons gevoel kan het kampeerseizoen nu langzaam gaan beginnen. We vragen u wel rekening te houden met al het bovenstaande. We rekenen op uw begrip en medewerking. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun u altijd terecht bij onze receptie. 

Tot snel! 

- Team de Koornmolen


Did you make a choice?
Then you can make a reservation by phone 0180 63 16 54