Recreatiepark de Koornmolen

Wintersporten

De laatste keer was in 2010: de Rottemeren zat dicht, een dikke laag ijs. Er kon een Molentocht geschaatst worden. De Molentocht is een rondje van ongeveer 10 kilometer lang, dat je via Zevenhuizen langs de Molenviergang en Bleiswijk brengt. Na elke ronde kreeg je een stempel. Je kon net zolang doorgaan totdat je moe was. Duizenden mensen kwamen die week en zeker dat weekend naar de Rottemeren. Het was een prachtig gezicht. De Koornmolen had het terrein opengesteld voor auto's, zodat gasten goed konden parkeren. Nu is het natuurlijk vele malen handiger om een bungalow te boeken, dan bent u binnen 5 minuten (lopend) bij de Rottemeren. Zulke momenten zijn echter schaars. De Rottemeren vriest helaas bijna nooit meer dicht. Maar gelukkig zijn er in de buurt voldoende alternatieven aanwezig om u, tijdens de vakantie op Recreatiepark de Koornmolen, in Oostenrijk te wanen. 

Snowworld Zoetermeer 

De beste skihal van 2018! Met 4 pistes, de steilste indoorpiste van Europa, 10 skiliften en een echte après skihut biedt Snowworld Zoetermeer een unieke ervaring op echte sneeuw. U kunt hier ook ski- en snowboardlessen nemen. Vertier voor jong en oud. 

Silverdome Zoetermeer

Helaas kunnen wij er niet voor zorgen dat de Rottemeren elke winter 'dicht' zit. Maar gelukkig is er een goed alternatief in de buurt van de Koornmolen: Silverdome Zoetermeer. U doet er nog minder dan een kwartier over om er te komen. Silverdome biedt de mogelijkheid om te schaatsen voor het publiek maar ook voor ervaren schaatsers. Tevens kunt u hier een potje Curling spelen en een ijshockey wedstrijd bezoeken. Mocht u geen schaatsen hebben, dan kunt u ze voor een zacht prijsje huren. 

Uithof Den Haag

In 1973 begon de Uithof met een 400-meter schaatsbaan en een ijshockeyhal. Er werden verschillende wedstrijden op gereden en gespeeld. Na 2000 kwam er een omslag. Het aanbod werd groter en groter. Anno 2019 kan men de sneeuwbaan op, lekker (ijs)karten, oorlogje spelen in de lasergame-arena of airsoft-arena, een potje bungeesoccer spelen en nog veel meer! De Uithof is 365 dagen per jaar geopend en ligt op nog geen half uur rijden van de Koornmolen. 

De geweldige centrale ligging van Recreatiepark de Koornmolen zorgt ervoor dat u alle kanten op kan. Schaatsen in Rotterdam, skiën in Zoetermeer en ijskarten in Den Haag. Het is allemaal binnen een half uur bereikbaar.  Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54