Recreatiepark de Koornmolen

Camper/kampeerauto

De camping van Recreatiepark de Koornmolen beschikt over een aantal verharde camperplaatsen. De camperplaatsen zijn ruim en beschikken tevens over elektriciteit (6 ampère). Het mooie aan deze verharde camperplaatsen is dat u niet vast kunt komen te zitten, mocht het slecht weer worden. De plaatsen aan de Futendreef liggen vlakbij één van de sanitairgebouwen. 

Ook beschikt camping de Koornmolen over een camperservice plaats. Hier kunt u eenvoudig uw vuile water lozen en nieuw, schoon water bijvullen. 

De verharde plaatsen voor campers zijn: 

  • Futendreef 522 t/m 526
  • Fazantenhof 5 t/m 12

Hieronder ziet u de tarieven voor het hoog- en laagseizoen. 

Toeristische tarieven 2020
Voorkant


Toeristische tarieven 2020
Achterkant

toeristische-tarieven-camping-2020_1575884252.pdf

Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00, vertrek voor 11:00.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost €10,00 en u kunt dan tot 20:00 op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is €25,00.Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu