Recreatiepark de Koornmolen

Comfortplaatsen

Update coronavirus

We mogen weer (deels) open! U bent vanaf 1 mei 2020 weer van harte welkom op camping de Koornmolen. Maar, zoals met alles in deze periode, zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan een ieder moet voldoen. Lees hier alles over ons coronabeleid.


Bij de Koornmolen kunt u kamperen met het gemak van thuis. De 16 comfortplaatsen hebben een verharde ondergrond, perfect voor camper of caravan. Daarnaast beschikt u over een 'tuin' compleet met gras. De plekken zijn ruim en compleet afgeschermd. 

De sanitaire unit beschikt over een wc, wastafel en douche. Tevens is er zelfs een kleine heater aanwezig, mocht het een wat koudere zomer worden. 

Naast al deze luxe beschikt u bij uw plaats ook over elektriciteit (16 ampère) en een eigen waterkraantje. De plaatsen liggen pal naast de algemene parkeerplaatsen (hier kan men gratis parkeren). De parkeerplaatsen zijn eenvoudig te bereiken via verschillende bruggetjes. 

Bekijk hieronder de tarieven in het hoog- en laagseizoen. 

Toeristische tarieven 2020
Voorkant
Toeristische tarieven 2020
Achterkant

toeristische-tarieven-camping-2020_1575884231.pdf

Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00 uur, vertrek voor 11:00 uur.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost € 10,00 en u kunt dan tot 20:00 uur op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn uiterst dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u ervoor kiezen om toch uw auto binnen de slagbomen te parkeren kost dat € 4,50 per nacht. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 uur kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is € 25,00.Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu