Recreatiepark de Koornmolen

Jaarplaatsen

Het betreft hier een apart gelegen gedeelte van de camping met in totaal 50 plaatsen. De plaatsen bieden voldoende ruimte voor de caravan, de voortent, een kleine bergruimte en het aanleggen van een terras waar u gezellig kunt vertoeven en genieten van de rust en de gemoedelijkheid van het Recreatiegebied de Rottemeren.

U kunt met een jaarplaats het gehele jaar uw caravan op de camping laten staan, 
overnachten kunt u van 1 april tot 1 oktober.

U vindt deze plaatsen op de Egelplaats, Spreeuwenwei en de Reigerbaan.

Jaartarieven 2020
Voorkant
Jaartarieven 2020
Achterkant

jaartarieven-camping-2020.pdf

Praktische info camping:

Voor jaarplaatsen gelden er andere regels dan voor de toeristische plaatsen. U heeft een jaarplaats van 1 januari tot en met 31 december. U kunt met een jaarplaats overnachten van 1 april t/m 29 september. van 1 januari tot 1 april en van 30 september tot 31 december kunt uw caravan gewoon op de plek blijven staan. 

De prijzen voor een vaste plek, kunnen per plaats verschillen. De overige kosten staan echter wel vast. U kunt alle prijzen voor jaarplaatsen hierboven zien. 

Van te voren kunt u uiteraard ook een kijkje komen nemen naar de jaarplaatsen. Zo krijgt u een beter beeld en kunt u vragen stellen aan medewerkers van de Koornmolen. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bellen naar 0180-631654 of mailen naar info@koornmolen.nl.