Recreatiepark de Koornmolen

Jaarplaatsen

Het betreft hier een apart gelegen gedeelte van de camping met in totaal 50 plaatsen. De plaatsen bieden voldoende ruimte voor de caravan, de voortent, een kleine bergruimte en het aanleggen van een terras waar u gezellig kunt vertoeven en genieten van de rust en de gemoedelijkheid van het Recreatiegebied de Rottemeren.

U kunt met een jaarplaats het gehele jaar uw caravan op de camping laten staan, 
overnachten kunt u van 1 april tot 1 oktober.

U vindt deze plaatsen op de Egelplaats, Spreeuwenwei en de Reigerbaan.Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00, vertrek voor 11:00.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost €10,00 en u kunt dan tot 20:00 op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn uiterst dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u ervoor kiezen om toch uw auto binnen de slagbomen te parkeren kost dat €4,00 per nacht. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is €25,00.Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu