Recreatiepark de Koornmolen

Maandplaatsen

Een maand genieten op de Koornmolen, het klinkt fantastisch. We hebben het mogelijk gemaakt. Op onze camping kunt op verschillende maandplekken vinden. Deze plekken kunt u voor een gehele maand, of zelfs seizoen, boeken. De plekken zijn erg ruim en vol met groen. Bij deze plekken kunt u uiteraard beschikken over elektriciteit (6 ampère). Tevens zijn de plekken dichtbij de sanitair gebouwen. 

Daarnaast kunt u ook een comfortplek voor een gehele maand of seizoen boeken. De tarieven zijn hieronder te vinden. 


Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00, vertrek voor 11:00.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost €10,00 en u kunt dan tot 20:00 op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn uiterst dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u ervoor kiezen om toch uw auto binnen de slagbomen te parkeren kost dat €4,00 per nacht. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is €25,00.Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu