Recreatiepark de Koornmolen

Maandplaatsen

Update coronavirus

We mogen weer (deels) open! U bent vanaf 1 mei 2020 weer van harte welkom op camping de Koornmolen. Maar, zoals met alles in deze periode, zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan een ieder moet voldoen. Lees hier alles over ons coronabeleid.


Een maand genieten op de Koornmolen, het klinkt fantastisch. We hebben het mogelijk gemaakt. Op onze camping kunt u verschillende maandplaatsen vinden. Deze plaatsen kunt u voor een gehele maand, of zelfs seizoen, boeken. De plaatsen zijn erg ruim en vol met groen. Bij deze plaatsen kunt u uiteraard beschikken over elektriciteit (6 ampère). Tevens zijn de plaatsen dichtbij de sanitair gebouwen. 

Klik hieronder op toeristisch of comfort en boek direct online. 

Zie hieronder de tarieven:

Maandtarieven 2020
Voorkant

Maandtarieven 2020
Achterkant

toeristische-tarieven-camping-2020_1575884300.pdf

Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00 uur, vertrek voor 11:00 uur. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn uiterst dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u uw auto toch binnen de slagbomen willen parkeren dan vragen we daar wel een vergoeding voor. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 uur kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is € 25,00.

De prijzen staan in de afbeelding hierboven. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij de receptie van de Koornmolen terecht. Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu