Recreatiepark de Koornmolen

Toeristische plaatsen

Update coronavirus

We mogen weer (deels) open! U bent vanaf 1 mei 2020 weer van harte welkom op camping de Koornmolen. Maar, zoals met alles in deze periode, zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan een ieder moet voldoen. Lees hier alles over ons coronabeleid.


Een heerlijk plaatsje in de zon of juist een plekje met wat meer schaduw, het is allemaal mogelijk bij camping de Koornmolen. Onze velden beschikken over ruime plekken, compleet bedekt met gras. De ruime plekken op onze groene velden bieden speelruimte voor uw kinderen en veel zitruimte voor uzelf. De plekken zijn te herkennen aan de stroompaaltjes die bij elke plaats aanwezig zijn. De stroompaaltjes kunt u tijdens uw verblijf altijd gebruiken, ze geven voor 6 ampère stroom. Water kunt u halen bij het dichtstbijzijnde toiletgebouw of een watertappunt. Bekijk hieronder de tarieven voor de toeristische plaatsen in het hoog en laagseizoen. Toeristische tarieven 2020
Voorkant
Toeristische tarieven
Achterkant

toeristische-tarieven-camping-2020_1577183280.pdf

Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00 uur, vertrek voor 11:00 uur.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost € 10,00 en u kunt dan tot 20:00 uur op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u ervoor kiezen om toch uw auto binnen de slagbomen te parkeren dan kost dat € 4,50 per nacht. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 uur kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is € 25,00.


Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu