Recreatiepark de Koornmolen

Trekkershutten

Een trekkershut is ideaal wanneer u op doorreis bent. Onze trekkershutten hebben een vloeroppervlakte van ca. 11 m² en beschikken over een veranda. Rondom de trekkershutten heeft u voldoende ruimte, het is zelfs mogelijk om hier een bijzettentje te plaatsen. Het sanitair vindt u zeer dichtbij. 

Dit kunt u in de trekkershutten op camping de Koornmolen vinden:

2 stapelbedden met matrassen4 kussens4 dekbedden + beddengoed
4 stoelenStopcontact1 lichtpunt
Kooktoestel met 2 brandersKoelkastWaterkoker
BezemStoffer en blikDweil
EmmerAfvalbakSpiegel

Naast dit alles staat er bij elke trekkershut een picknicktafel. Hier kunt u heerlijk in het zonnetje aan ontbijten of 's avonds aan dineren. 

Bekijk hieronder de tarieven in het hoog- en laagseizoen. 


Toeristische tarieven 2020
Voorkant

Toeristische tarieven 2020
Achterkant

toeristische-tarieven-camping-2020_1575884680.pdf

Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00, vertrek voor 11:00.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost €10,00 en u kunt dan tot 20:00 op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn uiterst dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u ervoor kiezen om toch uw auto binnen de slagbomen te parkeren kost dat €4,00 per nacht. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is €25,00.