Recreatiepark de Koornmolen

Trekkerstent

Rotterdam, Gouda, Delft, Leiden en het Groene Hart; allemaal plekken die vaak bezocht worden tijdens een fietsvakantie door Nederland. Toeval of niet, maar al deze plaatsen liggen vlakbij Recreatiepark de Koornmolen. Sterker nog, Recreatiegebied de Koornmolen ligt aan de rand van het Groene Hart. 

Ideaal dus voor de vakantiegangers op de pedalen of voor de mensen die graag in een klein tentje het 'echte' kamperen willen ontdekken. Camping de Koornmolen biedt plaats aan een aantal trekkerstenten. We hebben hier een speciaal veld voor ingericht. De plaatsen bieden mogelijkheid voor tentjes waar maximaal 2 personen in kunnen. 

Tegen betaling is het ook mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige elektriciteit (6 ampère). 

De trekkerstenten kunnen geplaatst worden op Futendreef 517 t/m 520. 
Mocht het trekkersveld vol zijn of even niet beschikbaar, dan is het ook goed mogelijk om op het Mollenveld of Hazenveld een trekkerstent te plaatsen.

Bekijk hieronder de tarieven in het hoog- en laagseizoen. 


Toeristische tarieven 2020
Voorkant

Toeristische tarieven 2020
Achterkant

toeristische-tarieven-camping-2020_1575884658.pdf

Praktische info camping:

Bij uw aankomst op camping de Koornmolen zal de receptie u uiteraard ook het een en ander uitleggen, maar wij vinden het wel zo prettig dat u nu alvast op de hoogte bent. 

Aankomst na 13:00, vertrek voor 11:00.

U kunt, zelfs op de vertrekdag, ook een dagverlenging boeken. Dit kost €10,00 en u kunt dan tot 20:00 op de camping blijven. Hierdoor kunt u in alle rust inpakken en nog even genieten van camping de Koornmolen. 

Parkeren is gratis op de parkeerplekken rondom het park, deze zijn uiterst dichtbij en makkelijk te bereiken. Mocht u ervoor kiezen om toch uw auto binnen de slagbomen te parkeren kost dat €4,00 per nacht. De auto mag dan op de aangewezen parkeerplekken op de camping staan. Het is niet toegestaan om de auto op de kampeervelden te plaatsen. Honden zijn (aangelijnd) meer dan welkom op de camping. Het uitlaten van de honden zien we liever wel buiten de camping gebeuren. Maar met zo'n prachtige omgeving is dat zeker geen straf. 

Bezoekers die binnen de slagbomen willen parkeren of met een camper komen krijgen een slagboomsleutel. Dit geeft u de kans om het park op of af te rijden wanneer u wilt. Na 23:00 kunt u het park niet meer op. De borg voor de slagboomsleutel is €25,00.