Recreatiepark de Koornmolen

Golfen

''FORE!''

Zomaar een krachtige golfterm die u kunt horen op een van de vele golfbanen in de buurt van Recreatiepark de Koornmolen. Als u bovenstaande term hoort is het echter wel belangrijk om goed te bukken en/of uw hoofd goed te beschermen.. 

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Deze 18 holes golfbaan is gelegen in het prachtige Rottemerengebied, net zoals Recreatiepark de Koornmolen. De mooie golfbaan is de homecourse van Golfclub de Hooge Rotterdamsche en Rotterdamse topgolfer Joost Luiten. Het unieke karakter van deze golfbaan ligt in de heuvelrug van ongeveer 25 meter hoog. Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. De holes zijn over het algemeen zeer afwisselend en bieden golfers van elk niveau een bijzondere uitdaging. 

Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland is een toegankelijke, openbare golfbaan met een geweldige ligging en zeer aantrekkelijke tarieven. Golfbaan Hitland ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een dorp wat samen met Zevenhuizen, Moerkapelle en Moordrecht de gemeente Zuidplas vormt. Het dorp ligt naast Zevenhuizen en dus ook naast Recreatiepark de Koornmolen. Het ligt in een fantastisch polderlandschap. Deze volwassen polderbaan is voor iedere golfer een uitdaging. Daarnaast kunt u hier ook een leuk potje footgolf (aanrader voor de voetballiefhebbers) spelen. 


Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54