Recreatiepark de Koornmolen

Attractieparken

We hebben voor u wat leuke attractieparken geselecteerd. Meer informatie over deze parken kunt u bij de receptie verkrijgen. We hebben het gerangschikt op volgorde van reistijd. 

Ballorig, Gouda (12 minuten, 11,9 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Ballorig beschikt over een grote binnenspeeltuin waar kinderen het hele jaar door kunnen klimmen, rennen, klauteren en springen. In dit overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. 

Monkey Town, Gouda (15 minuten, 13,3 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Kinderen kunnen hier heerlijk klimmen en klauteren in het overdekte speelparadijs. Zelfs voor kinderen van 1 t/m 3 jaar is het hier ontzettend leuk. Er is namelijk een speciaal peutergedeelte aanwezig. De oudere kinderen kunnen zich vermaken met een voetbalkooi, glijbanen, ballenbak en enorm veel klimmogelijkheden. Ook aan de begeleiders is gedacht met lekkere koffie, een gevarieerde menukaart en prettige terrassen. 

Plaswijck Park, Rotterdam (22 minuten, 21,5 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Plaswijck Park is perfect voor een veelzijdig dagje uit. Het park bestaat uit drie ''wijcken'': Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck. In de Speelwijck kan je een hele dag lekker ravotten. Geniet van het waterplezier in de Havenspeeltuin, slinger rond in de Apenspeeltuin, ontdek het autorijden in de Verkeerstuin en als het regent kan je in het grote Huis in de Heuvel spelen. In de Dierenwijck zijn er allerlei dieren. Hier kunnen de dieren geaaid, gevoed en bekeken worden. De Wandelwijck is een oase aan rust en groen. Een aanrader voor een heerlijke rustige wandeling. 

Archeon, Alphen a/d Rijn (23 minuten, 27,4 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Ontdek de prehistorie, ontmoet de Romeinen, bezoek het Romeins Museum en stap regelrecht in de middeleeuwen. Neem een duik in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. De gebouwen, hutten en huizen hebben echt in ons land gestaan. Sterker nog, sommigen staan er nog steeds. Laat je verwonderen door de vele shows. Na een bezoekje weet je precies hoe het in Nederland was. 

Diergaarde Blijdorp, Rotterdam (24 minuten, 20,6 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Diergaarde Blijdorp is meer dan een dierentuin. Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Een ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen. Diergaarde Blijdorp is prachtig en de thuisbasis van de wereldberoemde gorilla Bokito. Zeker de moeite waard. 

Drievliet, Den Haag (24 minuten, 26 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Attractiepark Drievliet is een sfeervol familiepark. Hier is echt van alles te beleven. Met maar liefst 35 grote attracties, een speeltuin en shows is Drievliet een uitgelezen attractiepark voor de hele familie. Van begin april tot en met de herfstvakantie beleef je de leukste kinderattracties, shows en spannendste achtbanen op familiepark Drievliet!

Avifauna, Alphen a/d Rijn (28 minuten, 23,9 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguins en pelikanen. Ontdek nog veel meer vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en zie de sierlijke flamingo's van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoers. Maar er zijn niet alleen vogels. Ook is er een Oosterse tuin met rode panda's. Of een halfapen verblijf waar tussen de ringstaartmaki's en rode vari's gelopen kan worden. 

Madurodam, Den Haag (28 minuten, 28,9 km van Recreatiepark de Koornmolen)

Ontdek samen waar een klein land groot in is! Via tientallen interactieve doe-dingen, interactieve filmpjes waarin Madurodammertjes de hoofdrol spelen en de bekende miniaturen, komen de verhalen van Nederland tot leven. Bezoekers, jong en oud, worden uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Kom zelf de gezellige sfeer proeven op één van onze mooie terrassen of cafés onder het genot van een drankje en hapje. Voor de kinderen is er een speeltuin met het thema ‘Waddenzee’ waar ze lekker kunnen uitrazen.

U ziet het al: genoeg te doen! We zien u graag bij Recreatiepark de Koornmolen! 


Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54