Recreatiepark de Koornmolen

Kampeerplaats basis

Een heerlijk plaatsje in de zon of juist een plekje met wat meer schaduw, het is allemaal mogelijk op Camping de Koornmolen. Onze velden beschikken over ruime plekken, compleet bedekt met gras. De ruime plekken op onze groene velden bieden speelruimte voor uw kinderen en veel zitruimte voor uzelf. De plekken zijn te herkennen aan de stroompaaltjes die bij elke plaats aanwezig zijn. De stroompaaltjes kunt u tijdens uw verblijf altijd gebruiken, ze geven voor 6 ampère stroom. Water kunt u halen bij het dichtstbijzijnde toiletgebouw of een watertappunt. De plaatsen zijn autovrij. U parkeert uw auto buiten of tegen betaling binnen de slagbomen op de aangewezen parkeerplaatsen. 

Op de Koornmolen hebben we twee grote toeristische velden en één klein toeristisch veld. 

  • Hazenveld 

Op het Hazenveld hebben we 30 toeristische plaatsen. Het Hazenveld ligt naast de speeltuin, het sportveld, de airtrampoline, Cafetaria 't Middelpunt en de animatieruimte. Als u met uw kinderen komt kamperen, is het aan te raden om een kampeerplaats te boeken op het Hazenveld. 

  • Mollenveld

Het Mollenveld is een wat rustiger veld. Ook hier zijn 30 plaatsen aanwezig. Op het Mollenveld zijn ook zeer ruime plaatsen aanwezig, al zijn ze iets minder ruim dan op het Hazenveld. 

  • Zwaluwplaats

De Zwaluwplaats is een klein veld. Hier zijn 4 plaatsen aanwezig. De Zwaluwplaats is in de buurt van de speeltuin en recht tegenover de dierenweide. De plaatsen zijn ook vlakbij de de uitgang richting recreatiegebied de Rottemeren en de Willem-Alexander Roeibaan. 

U kunt de tarieven voor de toeristische velden hier vinden.

  


Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Boek nu