Recreatiepark de Koornmolen

Buiten pierenbadje

De kleintjes kunnen hier heerlijk afkoelen en lekker spelen. Het badje is zo'n 30 centimeter diep. Rondom het badje is een verhard terras, hier staan stoelen en ligbedden voor de ouders of uitgeputte kinderen. Er is ook veel zon, dus u kunt hier ook prima zonnebaden. Maar ook aan de mensen die liever de schaduw opzoeken is gedacht. Er is een ligweide (gras) waar je heerlijk in de schaduw kan picknicken of gewoon lekker kan relaxen. Mochten de kinderen het bad zat zijn, kunnen ze ook spelen bij het klimrek of in een klein speeltuintje. Zo is er altijd wel wat te doen bij Recreatiepark de Koornmolen. 

Het kinderbadje is van de meivakantie t/m de zomervakantie geopend, maar wel alleen met mooi weer. Het aanwezige badpersoneel beslist hier uiteindelijk over. 

Helaas blijft het pierenbadje dit jaar gesloten. We hadden het heel graag anders gezien. De buitenruimte was helemaal opgeknapt, maar COVID-19 gooit flink wat roet in het eten. Het badje blijft gesloten, aangezien het nieuwe pad van het zweminstituut daar ligt. Dat pad gaat naar het grote binnenbad. Doordat het pad daar nu ligt is het heel lastig om de 1,5 meter te handhaven bij het buitengebied. Wij balen er enorm van. We hopen dat het pierenbadje volgend jaar wel de hele zomer open kan. Excuses voor het ongemak.