Recreatiepark de Koornmolen

Dagje weg

Recreatiepark de Koornmolen ligt centraal in de provincie Zuid-Holland. Dit gebied heet 'Het Groene Hart'. Het Groene Hart is als het ware de groene achtertuin van de randstad. Dit gebied wordt omcirkeld door grote stede als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Delft, Leiden, etc. Deze steden zijn dan ook erg makkelijk en snel te bereiken vanaf Recreatiepark de Koormolen. U kunt uw vakantie op de Koornmolen dus goed combineren met een bezoek aan het Binnenhof, een lunch op de Euromast of een rondvaart door de grachten. 

Daarnaast kunt u ook dichtbij een hoop beleven. Zo kunt u gaan survivallen in Bergschenhoek (Outdoor Valley), relaxen en genieten in Bleiswijk (Elysium) of ontspannen op een priv├ęstrand bij Lake7 aan de Zevenhuizerplas. 

Er is echt van alles te beleven in de omgeving van Recreatiepark de Koornmolen. Van attractieparken tot musea en van zeilen tot schaatsen. Te veel om op te noemen. Toch hebben we dit wel geprobeerd. Op de website hebben we wat leuke mogelijkheden voor u geselecteerd. Deze kunt u allemaal hier vinden. 

We zien u graag snel op Recreatiepark de Koornmolen!