de Koornmolen

Jaarplaats

Boek een vaste kampeerplaats op 3-sterren Camping de Koornmolen in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een kampeerplaats voor een langere periode? Dan ben u bij Camping de Koornmolen in Zuid-Holland aan het goede adres. Op Camping de Koornmolen zijn er speciale jaarplaatsen. U mag tussen begin april en eind september overnachten op de kampeerplaats. De overige maanden dienen als stalling. Een jaarplaats op de Koornmolen is ideaal! U kunt het hele seizoen genieten van de prachtige omgeving, de camping en elkaar. De Kinderen kunnen zwemmen in ons overdekte zwembad, klimmen en klauteren in onze speeltuin, een balletje trappen op ons voetbalveld, een potje tafeltennissen, dansen met het animatieteam of springen op onze gloednieuwe airtrampoline! 

Alles over de vaste jaarplaatsen op Camping de Koornmolen in Zevenhuizen

De jaarplaatsen op de Koornmolen zijn onder te verdelen in 5 categorieën. De jaarplaatsen op Camping de Koornmolen zijn te vinden op de Egelplaats en de Spreeuwenwei. Een jaarplaats kunt u niet online boeken. U kunt op ieder moment in het jaar naar een jaarplaats komen kijken bij Camping de Koornmolen in Zuid-Holland. 

 ✔ 6 ampère (kan op doktersadvies naar 10) ✔ Toegang tot het zwembad tijdens de recreatieve uren ✔ Gratis gebruik van het sanitairgebouw  ✔ Gratis wifi  ✔ Ruime plaatsen  ✔ Overnachten wanneer u wilt tussen april en september

Let op: een jaarplaats is geen seizoenplaats! Een jaarplaats is van 1 januari tot 31 december, waarbij u kunt overnachten tussen 1 april en eind september. De overige maanden dienen als stalling. 

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk voor de actuele prijzen op onze tarievenpagina en vraag naar de beschikbaarheid bij de receptie van de Koornmolen via 0180-631654 of info@koornmolen.nl.