Recreatiepark de Koornmolen

Zwembad

Aquasport &Aquatherapie Zwembad de Koornmolen 

Middels een abonnementvorm bieden we wekelijks 

  • 12 Aqua-trainingen aan!
  • trainingen waarbij je zwemt en sportbewegingen maakt
  • trainingen waarbij je fitness en sportbewegingen maakt met diverse materialen zoals een barbell, wetshaper, paddle.
  • 5 medische trainingen waarbij je ondanks je blessure of beperking voor kortere of langere duur, in staat stelt te bewegen en/of te herstellen met behulp van water!

Daarnaast is er 22 uur per week gereserveerd voor banen zwemmen/ recreatief zwemmen. Voor zowel gasten van het recreatiepark als inwoners van Zuidplas-Zuid Holland. Via het zweminstituut kunnen kinderen hun zwemdiploma's behalen. In het kopje zwembad vindt je meer informatie over de Aqua- trainingen, revalidatie en tarieven.

In het hoofdgebouw van het recreatiepark bevindt zich het zwembad. Middels het tourniquet, Kom je in de aangegeven route bij de omkleedruimtes, er zijn losse omkleedcabines en grote omkleedkamers. Voor mindervalide is er een omkleedruimte met extra faciliteiten. Je spullen kun je opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes. Het zwembad heeft toezichthouders die waken over de veiligheid. Als tijdelijke gast van de camping of bungalowpark kun je tijdens de aangewezen recreatieve uren, een verfrissende duik nemen. Voor overige klanten geldt dat je een abonnement afsluit voor twee of per vier weken.