Recreatiepark de Koornmolen

Lake7

Lake7: een activiteiten eiland aan de Zevenhuizerplas.

Het eiland Lake7 heeft een fantastische ligging. De Zevenhuizerplas geeft tal van mogelijkheden. U kunt uit diverse activiteiten kiezen zoals bijvoorbeeld bowlen of tennissen. Maar u kunt ook heerlijk genieten op het privĂ©strand van Beachclub7. Hier staan ligbedden klaar en kunt u heerlijk genieten van het zonnetje, een prachtig uitzicht en dit allemaal in combinatie met een hapje en een drankje. 

Ook op het water kunt u veel plezier beleven. U kunt een kano of zeilboot huren en de Zevenhuizerplas verkennen. Daarnaast hebben we nog een unieke BBQ-boat. Deze kunt u huren met familie en/of vrienden. Gaat u trouwen of geeft u een groot feest? Denk er dan eens om een zaal (of de beachclub) af te huren, beiden met uitzicht over de Zevenhuizerplas. Mogelijkheden zat, en dit op nog geen 17 minuten fietsen van Recreatiepark de Koornmolen. 

NIEUW: Lake 7 en de Koornmolen gaan samenwerken! De samenwerking houdt in dat het aanbod voor de gasten van Recreatiepark de Koornmolen breder wordt. Gasten kunnen nu voor een mooie prijs bowlen, tennissen of padellen (een gloednieuwe sport met een combinatie van tennis en squash). Ook is het mogelijk om een padelclinic te nemen. Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54