Recreatiepark de Koornmolen

Het campingpark beschikt over; toeristische plaatsen verdeeld over twee velden, camperplaatsen, comfortplaatsen met privé sanitair, seizoenplaatsen en maandplaatsen. Bent u op doortocht, dan kunt u gebruik maken van één van onze trekkershutten of een trekkerstentplaats.

Het bungalowpark beschikt over 95 bungalows, alle gelijkvloers, vier- of zespersoons. De bungalows zijn vrijstaand met tuin en terras en zijn compleet ingericht.Er zijn meerdere faciliteiten aanwezig op het park. U kunt zich goed vermaken in het binnenzwembad en buitenbad (voor kleine kinderen) met ligweide. Tevens bent u van harte welkom in het sportcentrum, waar u tegen betaling kunt fitnessen.

Het zwembad heeft openingsuren voor recreatiefzwemmen en voor Aquasport-trainingen zoals aqua fitness , joggen, yoga. En er zijn activiteiten op het gebied van revalidatie & aquatherapie waarbij watertherapeuten klanten in een groep of individueel begeleiden.

Voor de kinderen hebben wij een; recreatieruimte, speelveld, speeltuin en een beachvolleybalveld.  In het hoogseizoen worden de kinderen vermaakt door het animatieteam. In het laagseizoen kan er altijd spontaan een activiteit worden georganiseerd.

Voor " Het vakantiegevoel in Zuid Holland midden in de natuur", gaat u naar Recreatiepark De Koornmolen

Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54

Volg ons op social media

Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates, activiteiten en bezigheden op en rondom het park.
Volg ons dan op social media