Recreatiepark de Koornmolen

Zwembad

Het zwembad bevindt zich in het hoofdgebouw van het Recreatiepark, waar ook een fitness, fysiopraktijk, diƫtistpraktijk en Brasserie`t Graanhuys gevestigd is.

Abonnementhouders zwembad (diverse mogelijkheden), gasten van het bungalowpark en aangrenzende camping en leden van BeweegpuntBas kunnen hier een verkoelende duik nemen en ontspannen zwemmen en genieten in de zomer van het aangrenzende terras met ligstoelen, ligweide en het baby&kleuter buitenbadje.Zomers is er regelmatig een animatieteam aanwezig.

Op een aantal dagen is er een breed scala aan Aquasport trainingen te volgen. Je kunt hier aan meedoen met een zwembadabonnement of een losse dagkaart verkrijgbaar via onze receptie of met een abonnement bij het ernaast gelegen sportcentrum BeweegpuntBas. Uiteraard zijn er ook vrije recreatieve uren gereserveerd om te relaxen en een sportieve duik te nemen. Naast de populaire trainingen zoals Aqua-Fitness, Aqua-Joggen, Aqua-Shape, Aqua-Fifty fit, Aqua-Yoga en Aqua-Trimzwemmen, zijn er ook Aquatherapie  trainingen gericht op klanten met een beperking voor kortere of langere duur. Tijdens Aqua-Herstel en Aqua-Medisch worden klanten begeleid om te kunnen bewegen op een verantwoorde manier. Tijdens de Aqua-Hersteltraining is een fysiotherapeut aanwezig in het water. Wil je meedoen aan deze speciale Aquatherapie -trainingen neem contact met ons op via de receptie 0180-631654 of stuur ons een mail via zwembad@koornmolen.nl

Wij wensen jou veel plezier in het zwembad!
 


Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54