Recreatiepark de Koornmolen

Zwembad

In het hoofdgebouw bevindt zich het zwembad. Middels het tourniquet, komt u in de aangegeven route bij de kleedruimtes. Er zijn losse kleedcabines en grote kleedkamers. Voor mindervalide is er een kleedruimte met extra faciliteiten. Uw spullen kunt u opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes. Het zwembad heeft toezichthouders en badmeesters die alles in de gaten houden. Als tijdelijke gast van de camping of bungalowpark krijgt u een gratis zwembadkaartje en kunt u tijdens de aangewezen recreatieve uren een verfrissende duik nemen. Als u geen gast van Recreatiepark de Koornmolen bent, is het mogelijk om een los kaartje, rittenkaart of abonnement bij de receptie te kopen.


Zwembad

Vanaf 1 mei 2018 is het zwembad in beheer bij het Zweminstituut.

Reserveert u een kampeerplek of een bungalow via Hogenboom Vakanties dan heeft u gratis toegang tot het zwembad tijdens het recreatief zwemmen. Reserveert u een jaarplaats dan dient u wel voor het zwembad te betalen. Alle andere mensen die willen zwemmen kunnen een een los kaartje, rittenkaart of abonnement kopen.

070-4066823
www.zweminstituut.com

Openingstijden & tarieven

Bij aanvang van uw verblijf op de Koornmolen krijgt u de openingstijden tijdens uw verblijf mee. Gasten van de Koornmolen kunnen tijdens hun verblijf gratis zwemmen. Voor overige openingstijden/tarieven verwijzen we u naar de website van het Zweminstituut. Houdt tijdens de vakanties het rooster goed in de gaten.

Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54