de Koornmolen

Kom genieten op Recreatiepark de Koornmolen!

Voor de natuurliefhebber is de Koornmolen geweldig. De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren. Tussen dit prachtige gebied door stroom de Rotte. De Rotte is de oorspronkelijke naamgever van wereldstad Rotterdam. In dit prachtige natuurgebied valt van alles te beleven. Ook kinderen hebben de tijd van hun leven op de Koornmolen. Lekker zwemmen in het overdekte zwembad, klimmen en klauteren in onze speeltuin, een balletje trappen op het voetbalveld, springen op onze airtrampoline of lekker dansen en zingen met het animatieteam. De Koornmolen is leuk voor iedereen! Let op: de Koornmolen is geen wintercamping. Het bungalowpark is wel gewoon geopend!

U kunt nu boeken voor het kampeerseizoen 2022! Klik hier! 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Prachtvakantie gehad, de koornmolen is een heerlijke plaats om bij te komen en van de omgeving te genieten.

Els van Dorne, 54

Wat een heerlijk paasweekend hebben wij gehad! Sanitaire voorzieningen waren spik en span, animatie team was prima voor mijn dochtertjes van 7. Zwembad was eenvoudig maar prima. En de medewerkers waren allemaal super vriendelijk ondanks dat ze het megadruk hadden. Top camping! Wij komen zeker nog een keer hier terug!

Francis Wijnands, 35

De rust, het groen, het water van de Rottemeren met watersportmogelijkheden, de mogelijkheid om mooie fietstochten te maken, in de meivakantie en hoogseizoen recreatieteam, de kantine met bingoavonden en de mogelijkheid om een patatje of kroketje te halen of om uit eten te gaan bij de brasserie het Graanhuis.

Atie Vergunst, 64

Is een geweldig mooie camping in een geweldig mooi natuurgebied.

Fred Hemelsoet, 60

Wát een prachtige omgeving! Echt genoten. De kinderen hadden genoeg te doen. Hebben onze vakantie gecombineerd met een aantal dagjes weg. Heerlijke vakantie gehad. 

Samantha Roos, 34

Altijd spannend: op de fiets door Nederland. We hebben veel campings gezien, maar de Koornmolen was echt top! Super aardige mensen (hebben mijn fiets nog opgeknapt) en daarnaast een prachtige omgeving. Kom er zeker terug! 

Richard van der Doorn, 26
Ik ben op vele parken geweest maar dit vond ik een geweldig mooi, rustig park en vooral behulpzaamheid van het parkpersoneel was geweldig. Zeker aanrader!

Surajbali, 44