de Koornmolen

Overdekt zwembad

Zwemmen in het binnenzwembad van 3-sterren Camping de Koornmolen in Zuid-Holland

Vanaf 5 juni is het zwembad weer helemaal geopend!

Eindelijk is het dan weer zover. Het zwembad mag per 5 juni weer open voor recreatief zwemmen. Toeristische gasten van Recreatiepark de Koornmolen kunnen gratis gebruik maken van het zwembad.  Er mogen maximaal 30 mensen tegelijk het zwembad in. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van het zwembad, wordt er gewerkt met een tijdslot. Het werkt als volgt:

Ga naar www.zweminstituut.com > ga helemaal bovenaan de pagina naar webkassa > klik dan op activiteiten > ga naar een activiteit voor Zwembad de Koornmolen (let op: u ziet een prijs staan. Deze hoeft u NIET te betalen) > kies een datum en een tijdslot > vul bij 'per abonnement' in met hoeveel personen u komt zwemmen > U ziet hier weer een prijs, maar deze hoeft u niet te betalen. Klik op 'volgende' > Vul uw gegevens in bij 'bestellen zonder account' > klik op volgende. Uiteindelijk heeft u nu een tijdslot gereserveerd en u ontvangt hiervan een bevestiging op uw e-mailadres. Vergeet niet om uw zwempasje mee te nemen als u komt zwemmen!

We raden u aan om alvast badkleding aan te doen bij uw plaats of bungalow. 

Schrik niet! Telkens worden er bedragen genoemd. De toeristische gasten van de Koornmolen zwemmen gratis. U hoeft dit dus niet te betalen. Aan het einde van het hele proces wordt dat ook duidelijk.

Voor jaargasten gelden andere regels. De jaargasten van de camping hebben een mail gehad over de uitleg bij zwemabonnementen. 

Neem een verfrissende duik in het binnenzwembad op Camping de Koornmolen. In het 25 meter lange bad kan iedereen plezier maken. Het zwembad gaat van ondiep naar diep, dus ook voor de kleintjes is het heerlijk. Gasten van de Koornmolen kunnen gratis gebruik maken van het binnenzwembad in de recreatieve tijden. Het binnenzwembad op de Koornmolen wordt ook gebruikt voor leszwemmen. Dat betekent dat het zwembad dus niet altijd geopend is. Gelukkig is het binnenzwembad op de Koornmolen langer geopend tijdens de lokale schoolvakanties. Kinderen onder de 12 mogen alleen zwemmen met een begeleider. De begeleider kan zelf een lekkere duik nemen in het binnenzwembad, maar de begeleider mag ook aan de kant blijven zitten.

Zwembadrooster:

Download hieronder het zwembadrooster voor 2021. Gasten van de Koornmolen kunnen zwemmen in de recreatieve uren:

Download hier

Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54