Recreatiepark de Koornmolen

Welkom op de website van Recreatiepark de Koornmolen!

Recreatiepark de Koornmolen ligt in het traditionele dorpje Zevenhuizen, in het Groene Hart van Zuid-Holland. Met natuurgebied de Rottemeren als 'buurman' is het goed toeven op de Koornmolen. Ontdek de Molenviergang, ga met een gids op pad door het Koornmolengat, neem een verfrissende duik in de Rotte of ga op avontuur bij Speelpolder de Hennipgaarde. Gaat u graag een rondje fietsen? Dan raden we u aan om historische steden als Gouda of Delft aan te doen. Of fiets de Rotte af naar wereldstad Rotterdam. De toeristische plaatsen sluiten per 27 september. De comfortplaatsen, camperplaatsen en maandplaatsen zijn nog tot 30 oktober beschikbaar. We zijn geen wintercamping!

Let op: het zwembad is niet altijd geopend! Lees hier meer over de openingstijden.

Lees meer

Activiteiten voor jong en oud!

Er is genoeg te doen in de buurt van Recreatiepark de Koornmolen

Prachtvakantie gehad, de koornmolen is een heerlijke plaats om bij te komen en van de omgeving te genieten.

Els van Dorne, 54

Wat een heerlijk paasweekend hebben wij gehad! Sanitaire voorzieningen waren spik en span, animatie team was prima voor mijn dochtertjes van 7. Zwembad was eenvoudig maar prima. En de medewerkers waren allemaal super vriendelijk ondanks dat ze het megadruk hadden. Top camping! Wij komen zeker nog een keer hier terug!

Francis Wijnands, 35

De rust, het groen, het water van de Rottemeren met watersportmogelijkheden, de mogelijkheid om mooie fietstochten te maken, in de meivakantie en hoogseizoen recreatieteam, de kantine met bingoavonden en de mogelijkheid om een patatje of kroketje te halen of om uit eten te gaan bij de brasserie het Graanhuis.

Atie Vergunst, 64

Is een geweldig mooie camping in een geweldig mooi natuurgebied.

Fred Hemelsoet, 60

Wát een prachtige omgeving! Echt genoten. De kinderen hadden genoeg te doen. Hebben onze vakantie gecombineerd met een aantal dagjes weg. Heerlijke vakantie gehad. 

Samantha Roos, 34

Altijd spannend: op de fiets door Nederland. We hebben veel campings gezien, maar de Koornmolen was echt top! Super aardige mensen (hebben mijn fiets nog opgeknapt) en daarnaast een prachtige omgeving. Kom er zeker terug! 

Richard van der Doorn, 26
Ik ben op vele parken geweest maar dit vond ik een geweldig mooi, rustig park en vooral behulpzaamheid van het parkpersoneel was geweldig. Zeker aanrader!

Surajbali, 44