Recreatiepark de Koornmolen

Welkom op de website van Recreatiepark de Koornmolen!

Wij zijn sinds 1 mei weer deels geopend! De zelfvoorzienende kampeerder is van harte welkom. Per 1 juli mogen hoogstwaarschijnlijk de sanitairgebouwen weer open. Dan is iedereen weer welkom! U kunt natuurlijk ook een comfortplaats met privé sanitair boeken. Lees voor het boeken ons coronabeleid goed door. 

Voor een heerlijke, ontspannen vakantie bent u bij ons aan het goede adres. Boek wel even van te voren, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Klik op een van de blokken hieronder. 

Update: we hebben met Pinksteren nog plaats voor de zelfvoorzienende kampeerder!

Lees meer

Activiteiten voor jong en oud!

Er is genoeg te doen in de buurt van Recreatiepark de Koornmolen

Prachtvakantie gehad, de koornmolen is een heerlijke plaats om bij te komen en van de omgeving te genieten.

Els van Dorne, 54

Wat een heerlijk paasweekend hebben wij gehad! Sanitaire voorzieningen waren spik en span, animatie team was prima voor mijn dochtertjes van 7. Zwembad was eenvoudig maar prima. En de medewerkers waren allemaal super vriendelijk ondanks dat ze het megadruk hadden. Top camping! Wij komen zeker nog een keer hier terug!

Francis Wijnands, 35

De rust, het groen, het water van de Rottemeren met watersportmogelijkheden, de mogelijkheid om mooie fietstochten te maken, in de meivakantie en hoogseizoen recreatieteam, de kantine met bingoavonden en de mogelijkheid om een patatje of kroketje te halen of om uit eten te gaan bij de brasserie het Graanhuis.

Atie Vergunst, 64

Is een geweldig mooie camping in een geweldig mooi natuurgebied.

Fred Hemelsoet, 60

Wát een prachtige omgeving! Echt genoten. De kinderen hadden genoeg te doen. Hebben onze vakantie gecombineerd met een aantal dagjes weg. Heerlijke vakantie gehad. 

Samantha Roos, 34

Altijd spannend: op de fiets door Nederland. We hebben veel campings gezien, maar de Koornmolen was echt top! Super aardige mensen (hebben mijn fiets nog opgeknapt) en daarnaast een prachtige omgeving. Kom er zeker terug! 

Richard van der Doorn, 26
Ik ben op vele parken geweest maar dit vond ik een geweldig mooi, rustig park en vooral behulpzaamheid van het parkpersoneel was geweldig. Zeker aanrader!

Surajbali, 44