Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

#blog 6 - De eerste drukke dagen!

Blog #6 – De eerste drukke dagen!

Wat zijn we weer verwend. Het weer was natuurlijk de afgelopen dagen heerlijk. Met zulk weer hoef je echt niet naar Spanje of Frankrijk. Sterker nog, het loopt hier storm met Franse campers. Ze kiezen gewoon voor ons kikkerlandje. Soms is er wat moeite met de taalbarrière, maar gelukkig bestaat Google Translate. Handen en voeten doen de rest. De Fransen vinden het hier fantastisch. Lekker rustig, grote plekken, vol in de natuur en vriendelijk personeel. De afgelopen dagen heb ik wel enorm gebaald dat ik Frans heb laten vallen in jaar 2…

En zoals wel vaker in deze blog; we dwalen weer af. Waar hadden we het ook alweer over…. Oh ja, we werden verwend. Met een gemiddeld tempratuurtje van 23 graden en eigenlijk alleen maar volle zon, beloofde het Paasweekend druk te worden. De voortekenen waren er. De Paasarrangementen vlogen de deur uit. We maakten ons klaar voor ‘de eerste drukke dagen’. Donderdag en vrijdag werden alle mappen klaargemaakt. De bonnen voor de gratis broodjes werden geprint en iedereen werd op de hoogte gebracht van de drukte. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Werd het ook echt druk dat weekend? JA! En of! Geweldig. Het was vrijdag al druk. Caravans, campers, tenten, vouwwagens, noem het maar op. Het Hazenveld kwam aardig vol te staan. Het was al echt gezellig. Daar kwam ook nog eens bij dat het bungalowpark ook helemaal vol zat. Al die mensen kwamen ook op vrijdag aan. Het was druk, maar gezellig druk.

Op zaterdag kwamen er nóg meer mensen aan op de camping. Het Mollenveld werd ook steeds voller en op het Hazenveld moest je goed zoeken naar een leeg plekje. Alle maandplaatsen zijn sowieso al vol, de comfortplaatsen waren ook zo goed als vol en er was echt geen camperplaats meer vrij. Nogmaals, en ik val in herhaling, het was écht heel gezellig. Iedereen had een lang weekend, het zonnetje scheen. Je merkte gewoon dat dit een fantastisch weekend ging worden.

Op zondag (1e Paasdag) werden er Paaseitjes gezocht. Dit hebben we georganiseerd in samenwerking met Cafetaria het Middelpunt en het animatieteam. Het was een succes! Heel veel kinderen en ouders deden mee. Ekkie de Eekhoorn (onze mascotte) was van de partij en ook de Paashazen zochten vrolijk mee. We hadden ook nog een verrassing in petto. Tussen alle groene, paarse en blauwe eieren, zaten ook vijf gouden eieren. Wie de gouden eieren vond, krijg een leuke prijs. En dat niet alleen. De gouden eieren hadden een nog grotere waarde. Iedereen die een gouden ei gevonden heeft, krijgt 15% korting op het volgende verblijf bij de Koornmolen!

Diezelfde zondag kwamen er nog een aantal ‘spontane’ toeristen langs. Ik heb die avond zelf gewerkt en het was echt moeilijk om een vrije plek te vinden voor die mensen. Maar met een beetje improvisatie konden ook deze mensen vakantie vieren op de Koornmolen. 

Op maandag nam de drukte af. Sommigen gingen al naar huis en andere boekten nog wat nachtjes bij. De drukte was over. Het warme weer trouwens niet. We hebben echt een geweldig weekend gehad. Laat de andere drukke dagen maar komen, wij kunnen niet wachten!

Bas Roos 

De Koornmolen

PS. We hebben nog een prachtige actie voor de meivakantie. Kijkt u eens op onze actiepagina of bel naar 0180-631654. We hebben nog plek!