Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Oktober Blog - Lekker lang genieten

Zo. Dat was het dan. Het kampeerseizoen zit erop. Het was fantastisch. Echt een prachtig seizoen gehad. We zitten nu al vol in de voorbereidingen voor aankomend seizoen. Het kampeerseizoen 2020 moet nóg mooier worden. We kunnen nog niks verklappen of beloven, maar dankzij het invullen van de enquêtes weten we wel precies wat we als eerste moeten aanpakken.

Voor de bungalows hebben we al wel nieuws. Een beetje oud nieuws is het wel.. We krijgen gloednieuwe schuurtjes! Eindelijk weer een prachtige ruimte waar toeristen spullen op kunnen slaan. We hopen dit zo snel mogelijk te realiseren.

Kijk eens door het raam. Op het moment dat ik dit schrijf is het grauw en grijs. Af en toe een lekkere wolkbreuk en soms krijgen we ineens een zonnestraaltje op het gezicht. Vooral dat laatste is tegenwoordig zeldzaam. Maar laten we ook eerlijk wezen; dit weer hoort bij de herfst. De blaadjes veranderen ook van groen naar geel en sommige bomen worden al kaal… Nou, nu is het klaar! De herfst kan ook hartstikke leuk zijn. Een lekkere wandeling door het bos is nu eigenlijk veel leuker dan in de zomer. Daarnaast is het nu heerlijk om lekker thuis op de bank te zitten, onder een kleedje en met een kopje thee kijken naar Chateau Meiland. Ik noem maar wat. De Kerst staat ook weer voor de deur. Kortom, ieder jaargetij heeft zijn charmes. Hebben jullie inmiddels ook door dat weer helemaal afdwalen..

Laten we het maar hebben over het onderwerp waar ik het eigenlijk wilde hebben: Lekker Lang Genieten. Want als je dit weer ziet, verlang je ook eigenlijk wel weer naar 1 april. De dag dat de camping weer open gaat. Vanaf dat moment kunnen bezoekers weer overnachten op de camping. En mogen ook vaste bezoekers weer overnachten in hun vaste staanplaatsen. Nu we het daar toch over hebben. Heeft u eigenlijk weleens stil gestaan bij het hebben van een vaste staplaats? Het is namelijk heerlijk. Tussen april en oktober bepaal je zelf wanneer je komt en wanneer je weer weggaat. Een weekend lekker weer? We gaan naar de camping! Heerlijk toch om die beslissing te kunnen maken.

En…. We hebben nog ruimte! Hier bij de Koornmolen noemen wij het een jaarplaats. Waarom? Omdat je een plaatsje huurt van 1 januari tot en met 31 december. Het is dan wel zo dat je alleen mag overnachten tussen april en oktober, maar de caravan mag wel het gehele jaar blijven staan. Een soort stalling.

U kunt ieder moment langskomen om eens te kijken naar de jaarplaatsen. We hebben speciale velden ingericht voor ‘lang genieters’. Wanneer u bij de receptie meldt dat u interesse heeft in een jaarplaats, krijgt u een plattegrondje mee. Hier staan alle jaarplaatsen omcirkeld. U mag in principe alles doen op uw eigen plekje. Het moet uiteraard wel binnen onze regels vallen. Een schuurtje is geen probleem en een vaste voortent ook niet. We hebben bezoekers die hier al 40 jaar komen. 40 jaar! Mijn tip: kom eens een keertje kijken. Er is erg veel mogelijk. Stel gerust ook vragen aan de receptie of de technische dienst.