Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Voor de kids!

Dans lekker mee met het animatieteam op onze familiecamping in Zuid-Holland

Je doet je rechterhand in, je rechterhand uit, in, uit, in, uit, gooi het er maar uit... Het animatieteam zorgt tijdens de vakanties altijd voor super veel plezier bij de kinderen die verblijven op de Koornmolen. Er worden regelmatig leuke activiteiten ingepland. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, hockeytoernooi en knutseldagen. Daarnaast is er eenmaal per jaar een Kidsday! Het voetbalveld staat dan helemaal vol met luchtkastelen en stormbanen, altijd leuk! En als het regent is er nog altijd de vernieuwde animatieruimte. Tijdens uw verblijf krijgt u een animatieprogramma. Het is leuk voor iedereen op Camping de Koornmolen in Zuid-Holland. 

Ontdek de grote speeltuin op Camping de Koornmolen in Zevenhuizen

Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de speeltuin op Camping de Koornmolen in Zuid-Holland. De grote speeltuin is speciaal gemaakt voor kinderen van heel jong en wat ouder. Ouders kunnen op de picknick sets en bankjes kijken naar hun spelende kinderen. 

Lekker een balletje trappen op Camping de Koornmolen

Ook voor de populairste sport van Nederland bent u bij Camping de Koornmolen in Zuid-Holland aan het goede adres: voetbal! Op het sportveld is ook een voetbalveld waar kinderen (en hun ouders) zich even Messi of Ronaldo kunnen wanen. Naast het voetbalveld op de Koornmolen staan twee tafeltennistafels. 


Kom spelen op de gloednieuwe airtrampoline op Camping de Koornmolen

Wat zijn we hier blij mee. We krijgen een airtrampoline op Camping de Koornmolen. Op deze grote, gekleurde trampoline kunnen kinderen uren springen en spelen. De airtrampoline op de Koornmolen is een garantie voor plezier!