Recreatiepark de Koornmolen

Voor de kids!

Animatie

Je doet je rechterhand in, je rechterhand uit, in, uit, in, uit, gooi het er maar uit... Het animatieteam zorgt tijdens de vakanties altijd voor super veel plezier bij de kinderen die verblijven op de Koornmolen. Er worden regelmatig leuke activiteiten ingepland. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, hockeytoernooi, knutselmiddagen, etc. Daarnaast is er eenmaal per jaar een Kidsday! Het voetbalveld staat dan helemaal vol met luchtkastelen en stormbanen, altijd leuk! En als het regent is er nog altijd de vernieuwde animatieruimte. Hou tijdens uw verblijf op de Koornmolen vooral het animatieprogramma in de gaten, want er is elke dag wel wat leuks te doen. 

Speeltuin

Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de speeltuin. Onze grote speeltuin is speciaal gemaakt voor kinderen van heel jong en wat ouder. Ouders kunnen op de picknick sets en bankjes kijken naar hun spelende kinderen. 

Sportveld

Komt dat schot.... GOAL! Op ons sportveld is een voetbalveld en twee tafeltennistafels. Hier organiseert de animatie ook allerlei leuke activiteiten. 

Airtrampoline (NIEUW)

We zijn ontzettend blij dat we een Airtrampoline kunnen toevoegen aan ons park! Deze grote, kleurige trampoline komt naast het sportveld te liggen. Kinderen kunnen hier uren springen en spelen.