Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Jaarplaats - Camping de Koornmolen

Kies voor onbeperkt recreëren in 2024: jaarplaatsen op Recreatiepark de Koornmolen

Met onze jaarplaatsen heb je de mogelijkheid om van het gehele seizoen te genieten, vanaf het vroege voorjaar tot aan de late zomer. Dit betekent dat je zo vaak als je wilt naar ons park kunt komen en kunt ontspannen in de prachtige natuurlijke omgeving. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en kom tot rust op je eigen plek.

Ruimte 

Onze jaarplaatsen bieden voldoende ruimte en plezier, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf. Er is genoeg ruimte om je comfortabel te installeren en te genieten van de groene omgeving.

Natuurschoon en Recreatie

Recreatiepark de Koornmolen is omgeven door de natuurlijke schoonheid van Zevenhuizen en de Rotte. Hier kun je wandelen, fietsen, varen en genieten van de rust en stilte. Daarnaast is Rotterdam met al zijn culturele attracties en voorzieningen binnen handbereik.

Flexibiliteit en Gemak

Met een jaarplaats hoef je je geen zorgen te maken over reserveringen of last-minute planning. Je hebt het hele seizoen door toegang tot je eigen plek, waardoor je kunt komen en gaan wanneer het jou uitkomt.

Alles over de vaste jaarplaatsen op Camping de Koornmolen nabij Rotterdam

✔ 6 ampère (kan op doktersadvies naar 10 ampère)
✔ Toegang tot het zwembad tijdens de recreatieve uren 
✔ Gratis gebruik van het sanitairgebouw  
✔ Gratis wifi  
✔ Ruime plaatsen  
✔ Overnachten wanneer u wilt tussen 31 maart 2023 en 1 oktober 2023

Let op: een jaarplaats is geen seizoenplaats! Een jaarplaats is van 1 januari tot 31 december, waarbij u kunt overnachten tussen 29 maart en 29 september 2024. De wintermaanden dienen als stalling. 

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk voor de actuele prijzen op onze tarievenpagina en vraag naar de beschikbaarheid bij de receptie van de Koornmolen via 0180-631654 of info@koornmolen.nl.