Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Maandplaats - Camping de Koornmolen

Langdurig Genieten: Maandplaatsen op de Koornmolen met Stroom

De Voordelen van Onze Maandplaatsen

Onze maandplaatsen bieden ruimte, comfort en flexibiliteit, waardoor je maximaal kunt genieten van je verblijf. Hier zijn enkele voordelen van onze maandplaatsen:

  • Stroomaansluitingen: Je hebt toegang tot stroomaansluitingen op je maandplaats, wat betekent dat je elektronische apparaten kunt gebruiken en je tent, vouwwagen of caravan van stroom kunt voorzien.
  • Natuurlijke Schoonheid: Camping de Koornmolen ligt aan de oever van de schilderachtige Rotte, waardoor je omringd bent door de natuurlijke schoonheid van het gebied. Geniet van rustige wandelingen langs de rivier en ontdek de omringende bossen.
  • Nabijheid van Rotterdam: Onze camping is ideaal gelegen voor het verkennen van Rotterdam en zijn vele bezienswaardigheden. Van musea en historische locaties tot bruisende winkelstraten en heerlijke eetgelegenheden, de stad heeft voor ieder wat wils.
  • Flexibiliteit: Met een maandplaats heb je de flexibiliteit om te komen en gaan wanneer het jou uitkomt, zonder je zorgen te maken over reserveringen.

Tarieven zijn inclusief: 

6 ampère stroom
4 personen
Ruime plaatsen
Gratis gebruik van het sanitair gebouw 
Gratis wifi   
Gratis toegang tot het zwembad tijdens de recreatieve uren
Genieten in de prachtige natuur