Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen
15 mrt 2020

Coronavirus (COVID-19) UPDATE

Recreatiepark de Koornmolen volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Alles updates van het RIVM en de GGD worden nadrukkelijk in de gaten gehouden. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

U bent van harte welkom op ons recreatiepark. De Koornmolen ligt niet in een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico's gelden. 

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus wilt annuleren of wijzigen hanteren wij de huidige annuleringsvoorwaarden. 

UPDATE

Inmiddels vraagt de situatie om andere maatregelen. 

De horeca, het zwembad en de sportschool zijn tot 6 april 2020 gesloten vanwege het Coronavirus (COVID-19). Ook de openingstijden van de receptie zullen aangepast worden. U kunt voor vragen en/of opmerkingen nog altijd terecht bij de receptie. Daarnaast vragen we u om na werktijden alleen het noodnummer (0180-632190) te bellen in geval van NOOD.

Zoals het er nu naar uitziet gaat de camping nog steeds open op 1 april 2020. U kunt uw bestaande reservering niet kosteloos annuleren. We kunnen eventueel in samenspraak kijken of we de reservering naar een ander moment kunnen verplaatsen. 

We vinden de situatie uiterst vervelend, maar nemen onze verantwoordelijkheid en hopen hierbij op ieders begrip. We wensen alle getroffenen erg veel sterkte in deze moeilijke tijd. 

Team de Koornmolen

Heeft u een keuze gemaakt?
Dan kunt u telefonisch reserveren via 0180 63 16 54
Terug