Cookie preferences
SettingsI agree
de Koornmolen

Geslaagd!

Opening

Vrijdag 2 april was het dan eindelijk weer zover: de camping ging open! Ieder jaar kijken we er weer naar uit. Het is de start van het kampeerseizoen. En ook vaak de start van het lekkere weer. Al viel dat laatste wel heel vies tegen... Maar goed, over de opening! We begonnen dit weekend ook direct met het paasarrangement. Pasen viel vroeg dit jaar. Jammer eigenlijk. Het is altijd een leuk arrangement en zeker als het mooi weer is. Achja, het is niet anders. Het betrof het openingsweekend en dus kwamen ook alle kampeerders met een maandarrangement en met een voorseizoenplaats aan. Dit zorgde ervoor dat we maar liefst 53 aankomst hadden op vrijdag 2 april. Voor ons was het weer even wennen. We brengen iedereen altijd keurig naar de plaats toe. Dit vinden we belangrijk én een extra service. Niemand kan verdwalen op ons park. Het kwam vrijdag al wel voor dat we soms 11 aankomsten tegelijk hadden. Dat waren weer even de drukke momenten. Het was wel geweldig. 

Corona

In de aanloop naar dit seizoen was het nog even spannend. Mochten we open? En zo ja, met welke restricties? Vorig jaar kregen we in de laatste week voor de opening te horen gekregen dat we dicht moesten. verschrikkelijk was dat. Corona was nieuw. Niemand wist er mee om te gaan. Nu zijn we er inmiddels aan gewend en worden we allemaal steeds creatiever. Gelukkig kregen we dit jaar niet te horen dat we dicht moesten en konden we gewoon open. De hele winterperiode is er super hard gewerkt en we waren dan ook enorm blij dat we dat konden laten zien. Uiteraard zijn er voor de sanitairgebouwen voorlopig weer maatregelen. En ook binnen de receptie zijn er maatregelen. Het is niet anders... Laten we hopen dat de wereld zo snel mogelijk weer normaal gaat worden!

Nieuwe camperplaatsen 

Of de nieuwe camperplaatsen direct populair waren? Nou.. dat is nog zacht uitgedrukt. Direct het eerste weekend stonden alle nieuwe camperplaatsen vol. Een geweldig gezicht. Het was nog even spannend. Hoe bevallen ze? Passen de campers er goed op? Hoe ziet het eruit? Al die vragen zijn dit weekend beantwoordt. De eerste reacties waren lovend, de campers pasten perfect en het was een erg fraai gezicht. Geweldig. Ook voor de nieuwe camperplaatsen was het een meer dan geslaagde opening. Hieronder hebben we wat foto's toegevoegd van de nieuwe camperplaatsen. 

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Ook deze plaatsen stonden weer helemaal vol. Het is natuurlijk ook heerlijk om een eigen sanitair-unit te hebben. En zeker in coronatijd is dat een aanrader. Misschien ook wel leuk om te weten dat deze plaatsen nog beschikbaar zijn in de zomer. In elke unit hangt ook een heater. Deze heater wordt eigenlijk nooit gebruikt. Maar niemand had kunnen weten dat het zou gaan sneeuwen en hagelen dit weekend... Dus overal stond de heater aan. Toch handig zo'n verwarming in een sanitairgebouw. Deze plaatsen zijn door corona eigenlijk nóg populairder geworden. De meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren zijn bijvoorbeeld al sinds januari volgeboekt. Leuk om te zien. 

Koud en nat...

Begin Maart roepen we het hier al: ''als het maar droog is tijdens de opening''! Tja... droog was het niet, een klein beetje regen ook niet.. Nee, het was sneeuw, hagel, zon, regen, wind, zon, sneeuw, hagel, wind, hagel, veel wind, heel veel wind en, hadden we het al gezegd, wind. Zo'n typisch Hollands weekend hebben we al jaren niet gehad. Tsjonge wat een slecht weer! Het was dan ook niet gek dat veel mensen al wat eerder naar huis gingen. Voor de 'diehards' die gebleven zijn: RESPECT! We kijken heel erg uit naar de rest van het seizoen, maar dan moet de zon wel wat meer gaan schijnen.....

Tot slot: onze nieuwe airtrampoline

Geweldig! De nieuwe airtrampoline werd continu gebruikt door de kids. Echt een heel leuk gezicht. Gelukkig hoeven kinderen geen afstand te houden en kunnen ze lekker vrij spelen in de speeltuin en op de airtrampoline. De felgekleurde trampoline was dan ook wel het hoogtepunt van dit weekend. Een echte aanwinst voor Recreatiepark de Koornmolen. We zijn er super blij mee!


Nu de opening is geweest kijken we alweer uit naar de volgende leuke periode: de meivakantie en Hemelvaart. Laten we hopen dat de weergoden dan eens wat Spaanse temperaturen richting Zevenhuizen toe blazen.