Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Basis Kampeerplaats - Camping de Koornmolen


Natuurlijk Comfort: Basis Kampeerplaatsen op Recreatiepark de Koornmolen

6 ampère stroom
Geschikt voor Caravan, tent of vouwwagen
De ondergrond is gras
Ruime plaatsen (80 m² - 100 m²)
Toegang tot een sanitair gebouw (geen muntjes nodig)
Toegang tot het overdekte zwembad
Gratis WiFi
Twee grote toeristische velden:
- Het Hazenveld is goed geschikt voor gezinnen met kinderen
- Het Mollenveld is wat rustiger

Lid van de ACSI of CKE? Klik dan hier

De Perfecte Basis Kampeerplaatsen

Op Camping de Koornmolen vind je een scala aan basis kampeerplaatsen die zijn ontworpen om aan al jouw kampeerbehoeften te voldoen. Of je nu met een tent, caravan of camper reist, onze kampeerplaatsen bieden ruime en goed onderhouden grasvelden, omringd door groen. Alles is aanwezig voor een rustige en ontspannen sfeer.

Faciliteiten voor een Comfortabel Verblijf

Op onze basis kampeerplaatsen geniet je van alle essentiële voorzieningen die jouw verblijf comfortabel maken. Stroomaansluitingen, sanitaire voorzieningen, en drinkwaterpunten zijn allemaal binnen handbereik. Daarnaast bieden we gratis draadloos internet, zodat je in contact kunt blijven met je dierbaren en de wereld om je heen.

De Schoonheid van de Natuur

Camping de Koornmolen ligt aan de oever van de Rotte, een schilderachtige rivier die door het groene landschap stroomt. Vanaf je kampeerplaats kun je genieten van de rustgevende geluiden van de natuur. Maak een ontspannen wandeling langs de rivieroever of verken de omliggende bossen en natuurgebieden. De locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.