Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Trekkerstent - Camping de Koornmolen


Op doorreis? Of op fietsvakantie? Boek dan een trekkerstent op Camping de Koornmolen in Zuid-Holland

Een klein veldje voor kleine tenten
4 plaatsen
2 stroompunten
Gratis gebruik van het sanitair (geen munten nodig)
Gratis gebruik van het overdekte zwembad
Gratis WiFi
Perfect voor een fietsvakantie
De plaatsen zijn te vinden op de Futendreef

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt met het geluid van fluitende vogels en de zachte geur van de natuur om je heen. Dit alles terwijl je geniet van het avontuur van het buitenleven. Dat is precies wat je te wachten staat bij Recreatiepark de Koornmolen, gelegen in het prachtige Zevenhuizen, nabij het bruisende Rotterdam. Onze veldje voor trekkerstenten bieden het perfecte evenwicht tussen avontuurlijk kamperen en comfort.

Comfortabel Kamperen in de Natuur

Ons veldje voor trekkerstenten is ideaal voor avonturiers die op zoek zijn naar de ultieme kampeerervaring. 

Natuurschoon en Avontuur

Recreatiepark de Koornmolen is omgeven door prachtige natuur. Gelegen aan de schilderachtige Rotte, kun je genieten van rustige wandelingen langs de rivier, het verkennen van de omliggende bossen en het bewonderen van de lokale flora en fauna. Voor de avontuurlijke geest is er voldoende ruimte om te wandelen, fietsen, kanoën en nog veel meer.

Nabijheid van Rotterdam

Als je zin hebt in een beetje stadsavontuur, is Rotterdam binnen handbereik. Ontdek de culturele bezienswaardigheden, historische locaties, uitstekende eetgelegenheden en levendige winkelstraten die de stad te bieden heeft.

Alles over het veld met trekkerstenten op Camping de Koornmolen nabij Rotterdam

Op het veld met trekkerstenten op Camping de Koornmolen is er ruimte voor 4 tenten van 2 personen. Er is stroom aanwezig. Op Camping de Koornmolen zijn de trekkerstenten te vinden op Futendreef 517 A t/m D.