Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Varen

Tijdens uw vakantie op Recreatiepark de Koornmolen kunt u de kans krijgen om op de Rottemeren te varen. De plezierrivier biedt uitgelezen mogelijkheden om heerlijk te varen. Tijdens de toch kan er bij meerdere haventjes gestopt worden om op een warme dag lekker te genieten van een hapje en een drankje bij een van de vele restaurantjes.

Botenverhuur van Vliet

Al sinds 1968 is Botenverhuur Van Vliet gevestigd aan de Rottemeren. Wat begon met een aantal visbootjes is nu uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met een zeer uitgebreide keuze. Voor de echte sportieve watersporters zijn er zeilboten, waterfietsen, kayaks, roeiboten en kano’s. Daarnaast hebben we ook verschillende motorboten die u kunt huren.

De grootte van de Rotte maakt het dat het voor iedereen goed toeven is. Het maakt niet uit of u nu met de kano of de motorboot erop uitrekt.

Kijk op http://www.botenverhuurvanvliet.nl/ voor meer informatie. 

Camaro Bootverhuur

Luxe varen, eindeloos genieten!

Camaro Bootverhuur biedt volledig verzorgde boottochten over de Rotte, langs de Rottemeren of op de Kralingse plas/Bergse plassen. Boek een tocht vanaf 2 uur en laat je verrassen door de mooie Rotterdamse oevers en de historische molens. De boot is voorzien van een ruim zonnedek, een overkapping, een goede muziekinstallatie en een koelbox. Het 3-persoons zonnedek is daarnaast ook geschikt om op te lunchen of een spelletje te doen. De Camaro brengt je langs de mooiste plekjes van Rotterdam. Leer tijdens het varen iets over de historische achtergrond van dit gebied. 

Heb je zin om na de boottocht gezellig te lunchen of te blijven borrelen aan de Rotte? Combineer dan je tocht met een lunch of diner bij Café Oud Verlaat. 

Ga voor meer informatie naar https://www.camarobootverhuur.nl/ of mail naar info@camarobootverhuur.nl. 


Lukt het boeken via de website niet?
Bel dan 0180 63 16 54