Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
de Koornmolen

Wandelen

Lopen door de polders, wandelen langs de Rotte en vol genieten van de natuur, dit klinkt natuurlijk geweldig. Het mooiste moet dan nog komen; u kunt dit allemaal combineren met een vakantie op Recreatiepark de Koornmolen. Recreatiepark de Koornmolen ligt midden in een prachtig natuurgebied. U kunt hier heerlijk wandelen langs allerlei rivieren en door dichtbegroeide bossen. Daarnaast kunt u ook nog een aantal mooie vogels tegenkomen, zoals de ijsvogel, aalscholver, reiger en verschillende soorten rietvogels. Een vakantie op Recreatiepark de Koornmolen vergeet je niet zomaar.

Tip: neem uw wandelschoenen mee, want dit is écht de moeite waard!

Om u alvast een beetje op weg te helpen, hebben we een mooie wandelroute geselecteerd. Voor meer wandelroutes of informatie over verschillende dorpen/steden kunt u altijd bij de receptie terecht.

Rondje Rotte

Lengte: 7, 14 KM

Een bekend rondje in de regio. Dit rondje kan je letterlijk vanaf Recreatiepark de Koornmolen starten, de Rotte ligt er namelijk pal naast. Dit is een wandelroute in alle rust en door prachtige natuur. Daarnaast loopt u langs verschillende historische molens en leuke restaurantjes met prachtige terrassen die zo over de Rotte heen kijken, een aanrader!


 


Lukt het boeken via de website niet?
Bel dan 0180 63 16 54