Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
de Koornmolen

Blog #4: De Lente is weer in het land!

Zo. De wind is eindelijk gaan liggen. We kunnen weer naar buiten zonder dat we (letterlijk) uit ons jasje waaien. Persoonlijk heb ik echt een hekel aan de wind. Wie op zaterdag en zondag naar de voetbalvelden trok wist al dat het een voetbalwedstrijd op puur geluk zou worden. Irritant! Voor fietsers was het afgelopen week ook een drama kan ik mij voorstellen. Het weer was dan weer wel perfect voor het NK Tegenwindfietsen, jammer alleen dat deze wedstrijd in december is gereden.

Maar dames en heren, jongens en meisjes, er breken weer prachtige tijden aan. De Lente is vandaag (20 maart) officieel weer in het land! En dat kunnen we zien in de weersvoorspellingen. Vrijdag wordt het maar liefst 17 graden. Heerlijk!

De Lente is een heerlijke periode. Het groen komt weer op de bomen, de kuikentjes worden geboren, de lammetjes gaan de wei weer in en de dagen gaan steeds langer duren. Het is vaak een perfect opstapje naar de zomer. Als de Lente aanbreekt, betekent dat ook weer een nieuw kampeerseizoen. Veel trouwe kampeerders kijken hier reikhalzend naar uit.

1 April

Ook hier gaat het weer gebeuren. Op 1 april lanceren we een nieuw kampeerseizoen. De camping van Recreatiepark de Koornmolen gaat dan weer open. Wij kunnen hier niet wachten. Heel de winter is er weer keihard gewerkt om de camping klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. We hebben er zin in! En we kunnen niet wachten om de eerste gasten te verwelkomen.

Pasen  

Pasen wordt dit jaar midden april gevierd. Op 21 april en 22 april gaan de mensen weer massaal lekker ontbijten en eitjes zoeken. De paashaas zal hier en daar ook nog rondspringen. Pasen past perfect bij de Lente. Eigenlijk kan je die twee niet los van elkaar zien.

Tijdens Pasen hebben we bij de Koornmolen iets leuks bedacht voor iedereen die kampeert op de camping. Zo hebben we een leuke Paasactie bedacht. Iedereen betaalt een vaste prijs en alles zit daarbij inbegrepen. Het gaat om een lang weekend; van vrijdag 19 april tot dinsdag 23 april. Normaal hanteren we een aankomsttijd van 13:00, maar speciaal voor Pasen kunt u nu eerder komen (10:00). Zo kunt u nog langer genieten van een lekker Paasweekend. Iedereen die de speciale paasactie boekt, krijgt ook nog eens bonnen mee voor heerlijke gratis broodjes op 1e en 2e paasdag. Lekker voor bij het Paasontbijt.

Kijk voor de speciale paasactie hier.

Eitjes zoeken

Traditiegetrouw verstopt de Paashaas eitjes op de Koornmolen. De Paashaas komt altijd op 1e Paasdag en dan verstopt hij over de hele camping een aantal eitjes. Voor de kinderen op de camping is dit extra leuk. Lekker op pad om de meeste eitjes te zoeken. Maar dit jaar voegen wij nog iets extra’s toe. Om het zoeken nóg leuker te maken, hebben we de Paashaas opgedragen om vijf gouden eieren ergens te verstoppen. Wie een gouden ei vindt, krijgt 15% korting bij het volgende bezoek op de Koornmolen! Kortom, we gaan er iets prachtigs van maken met Pasen.

Boeken kan hier