Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
de Koornmolen

En dat is 10!

Het weekend van 9 juli is alweer het 10e weekend dat wij helemaal volstaan. We hadden wel verwacht dat iedereen er lekker tussenuit wilden, maar dit…. nee, dit hadden we niet verwacht. Wel gehoopt! Uiteraard zijn we er super blij mee. Het is ontzettend leuk om de hele camping (en het bungalowpark) vol te zien. Overal zijn spelende kinderen en overal zitten genietende volwassenen. Het weer zit nog niet altijd mee. We hadden wel rekening gehouden met wat minder weer, zeker na een aantal zeer warme dagen. Als dat zonnetje nu ook nog elke dag gaat schijnen, dan wordt het helemaal geweldig.

De laatste tijd zien we nog een nieuwe trend. Vanwege het coronavirus mogen sommige scholen geen groep 8 schoolkamp organiseren. Dit is natuurlijk erg jammer, want het schoolkamp was altijd een leuk einde van de basisschooltijd. Scholen mogen het niet organiseren, maar ouders wel. Dus hebben wij op de camping een massale aanloop met schoolkampen. Allemaal in kleine tentjes of juist allemaal in één grote legertent. Een prachtig gezicht. Wij zijn blij dat we de kinderen van groep 8 toch nog een waardig einde van hun basisschooltijd kunnen geven.

Op naar de zomervakantie

Het is bijna niet te geloven, maar de zomervakantie staat alweer voor de deur. Deze zomervakantie heerst er nog veel onduidelijkheid over het buitenland. Welke landen kunnen wel, welke landen kunnen niet… Wie gaat er wel naar het buitenland en wie niet? Iedereen moet dat natuurlijk zelf weten. Het enige wat wij kunnen zeggen is dat we nog genoeg plaats hebben. Onze plaatsen met privé sanitair zijn dan wel bezet, maar op onze toeristische velden en op onze camperplaatsen is er nog ruimte genoeg. Nou, genoeg. Er is in ieder geval nog ruimte.

Wilt u nog komen kamperen deze zomer in Nederland? Toevallig bij de Koornmolen? Kijk dan snel verder op onze website! 

https://www.koornmolen.nl/nl/camping/kamperen/